header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO10-2 mixed hockeyclub HDL MO10-1
14:15 Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

New Year's Party: geslaagde start van het nieuwe jubileumjaar

30-1-2017  | 
Zaterdag 14 januari was het zo ver. Het was 7 jaar geleden dat onze club een Nieuwjaarsborrel hield waarbij jong en oud, (oud)leden én vrijwilligers elkaar de beste hockeywensen konden geven. Het was een gezellig samenzijn met een terugblik en vooruitblik naar de activiteiten en plannen van het nieuwe jaar.

De club is er voor jou, maar jij bent ook de club
Doel van de evenementencommissie is het creëren van een goed clubgevoel waarbij je trots bent dat je er deel van uitmaakt. 'De club is er voor jou, maar jij bent ook de club.' Dat is gelukt naar ons idee! De grote aanwezigheid van velen zorgde ervoor dat het clubgevoel direct zichtbaar was.

Succesvolle start van het nieuwe jubileumjaar
Champagne bij binnenkomst, een toespraak van het bestuur, de muziek die inspeelde op alle leeftijden, druk geklets en gelach bij de bar, een goede hap van de foodtruck buiten het clubhuis en een volle dansvloer. Het was een succesvolle start van een nieuw (jubileum) hockeyjaar en vanaf dit jaar weer een feestevenement dat terugkomt in de traditie van de club.

Reken erop dat het volgend jaar opnieuw een feest wordt, dat je niet mag missen!

Margit, Dorrit, Sacha & Layla
Evenementencommissie HC Berlicum





Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws