header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Materialen inleveren!

3-7-2023  | 
Beste Keepers, Trainers, Coaches en managers, 10 juli is het zo ver. Dan mogen alle keepers spullen en trainings materialen weer worden ingeleverd. Vanaf 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur. 
Zorg dat je spullen compleet zijn. Ook het keepers shirt willen we graag tegelijk met de keepers spullen ingeleverd hebben. Als het kan gewassen.2

 Ook moet iedere tas voorzien zijn van 2 maskers die jullie als team in bruikleen hebben vanuit de club. Zijn de maskers kwijt regel dan samen met je team twee vervangend maskers. Deze zijn dan voor de club inruil voor de twee die zijn kwijtgeraakt. 

Ook alle kluis sleutels moeten worden ingeleverd met de ballen en de hesjes.
De sloten met een slotje hoeven niet ingeleverd te worden. De kluisjes met een sleutels wel.

Mocht je niet kunnen op deze dag en dit tijdstip dan vragen wij je iemand anders te sturen die de spullen kan komen inleveren. Soms kan het even duren tijdens het inleveren omdat we maar met twee zijn. Wij vragen jullie begrip hiervoor. Alvast bedankt en we zien jullie graag 10 juli tussen 19.30 en 21.00 uur.

Groetjes 
Rogier en Christy
Materialen commissie
HC Berlicum