header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Oktoberfest vrijwilligers 2023

24-9-2023  | 

Onze vereniging draait voor een het merendeel op vrijwilligers. Heb jij daar ooit bij stil gestaan? Op vele terreinen zijn er toppers actief. Als trainer, coach, bestuurder, barhoofd, inkoper, lijncoördinator, evenementenorganisator, parkbeheerder, chef sponsoring, beheerder materialen, ledenadministrateur, wedstrijdsecretaris, vrijwilligerscoördinator, fotograaf, websitebeheerder en nog heel veel meer waardevolle vrijwilligers. 

Vrijdagavond 22 september zijn al deze mensen in het zonnetje gezet met een fantastisch georganiseerd Oktoberfest. Iedere gast werd verwelkomd met een bierpul met kleine attentie in het clubhuis dat is geüpgraded tot een feesttent. De sfeer zat er al goed in toen onze voorzitter het woord nam om de vrijwilliger van het jaar te huldigen: Arjan Bergsma! En hij had nog een verrassing. Een bijzondere benoeming was er voor Twan van Eenbergen: Lid van Verdienste! 

Foto’s van de gezellige avond zie je via deze link.