header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

De Grote Clubactie gaat als een speer!

9-10-2023  | 

De lotenverkoop voor de Grote Clubactie is twee weken geleden gestart en de verkoop gaat super goed. We zijn enorm blij met jullie inzet. En weet je ook waar je de loten voor verkoopt? Natuurlijk voor het doel "nieuw en uitdagend trainingsmateriaal” en misschien wel de grote prijzen van de Grote Clubactie te winnen. 

Maar ook HC Berlicum beloont jullie voor de verkoop. Jullie weten dat het team met het meeste aantal verkochte loten een geluidsbox cadeau krijgt. Maar er is nog meer te verdienen! 

Verkoop je: 

  • 50 loten of meer dan krijg je een gepersonaliseerde hoodie;
  • 30 loten of meer dan krijg je een pet of beanie/muts;
  • 15 loten of meer dan krijg je een haarband of hockeybal

`
Het aantal verkochte loten (in totaal, per persoon en per team) kan bekend worden gemaakt na het inleveren van alle lotenboekjes vóór zondag 29 oktober in het clubhuis. De verkochte loten uit het boekje worden daarna door de organisatie ingevoerd.
Op 28 november is de trekking van de Grote Clubactie. De datum van de bekendmaking voor de beste verkopers bij HC Berlicum wordt nog bepaald. 

Maar voor nu: ga zo door!