header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie opbrengst € 4.718,40!

17-12-2023  | 

Bedankt voor je deelname en tot volgend jaar! 

Zaterdagochtend is het eindresultaat van de Grote Clubactie gepresenteerd. Ieder verkocht lot heeft bijgedragen aan het prachtige eindresultaat. De aanwezige jongste jeugd maakte een schatting, maar het eindresultaat verbaasde iedereen. 

De opbrengst is €4.718,40! We zijn ontzettend trots en dankbaar voor ieders inzet. 

De verkopers met 15 of meer verkochte loten zijn beloond met leuke prijzen. Het winnende team met meest verkochte loten van de club is MO10-1! Zij kunnen hun teamspirit een boost geven met de hoofdprijs: een geluidsbox met goed volume. Er is ook een team dat per persoon de meeste loten heeft verkocht:MO08-1! Met groots applaus kregen zij ook een leuke extra prijs. 

Met zoveel toppers binnen onze vereniging gaan we zeker meedoen aan de Grote Clubactie 2024! 

Heb je leuke ideeën voor de Grote Clubactie of wil je meedoen met de organisatie? Stuur een berichtje aan [email protected]. Is organiseren niets voor jou, maar steek je op een andere manier graag de handen uit de mouwen? Denk dan eens aan meehelpen in het onderhoud van het clubhuis en het terrein. Voor meer informatie mail je ook naar de vrijwilligers coördinator.