header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Communicatie Commissie

Het communicatieteam wordt aangestuurd door onze secretaris. Als team werken ze aan de communicatiestrategie voor de club.

Lisa hockey app

De Lisa app is een krachtig informatiemiddel als het gaat om wedstrijdgerelateerde zaken. Nieuws over de club en clubleden is hier ook te vinden. Het beheer van de Lisa app ligt bij Joost Pennings. Voor vragen over de Lisa app kun je een mail sturen naar [email protected].

Website & Social Media


Ook voor HC Berlicum geldt dat onze website en social media belangrijke communicatiemiddelen zijn om met onze leden, ouders/verzorgers, sponsoren en andere belangstellenden te communiceren. Mocht je vragen of opmerkingen hebben of iets leuks voor op de site weten, dan kun je mailen naar [email protected]

Fotografie

Alle communicatie rondom de club en haar activiteiten omlijsten we graag met mooie foto’s. Claartje ten Have is de coördinator binnen onze club op dit vlak. Zij beheert ook het fotoarchief van de club, dus als je mooie foto’s hebt of graag deel wil uitmaken van het fotografieteam, neem dan contact op met Claartje door een e-mail te sturen aan [email protected]. Heb je ook foto's van HCB wedstrijden, teams, evenementen of bijzondere gebeurtenissen? Stuur ze ons dan tie via wetransfer. Vermeld hierbij het onderwerp, de datum en indien relevant het team. 

Het communicatieteam hoort graag suggesties! Heb je die? Mail deze dan naar [email protected].!