header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Sponsor worden

Sport en Sponsoring; een effectieve combinatie!

Sport en sponsoring heeft in het verleden al bewezen hoe effectief dit kan zijn. 
Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product of dienst te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub, of team. Er is sprake van een wederzijds voordeel. Hockeyclub Berlicum beseft dat maar al te goed. "Voor wat, hoort wat!”

Wij hebben dan ook voor u een uitgebreid en flexibel sponsorbeleid ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u, als Hockeyclub Berlicum voordeel kan behalen. Om dat te bereiken willen wij graag een langdurige relatie met u opbouwen. Graag horen wij van u wat u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat wij samen met u de best passende optie kunnen kiezen of - indien gewenst - ontwikkelen.

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron van inkomsten als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Dit geldt uiteraard ook voor onze club. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de hele hockeyclub.

Met ingang van het seizoen 2016/2017 is de nieuwe regel van kracht dat voor alle kleding met sponsor-uitingen (trainingspakken, trainingsshirts) die vóór en tijdens de wedstrijd door de teams (zowel de jeugd als senioren) worden gedragen, een bijdrage voor de vereniging is vastgesteld op  €75 euro per jaar.

Wij streven er voortdurend naar om het clubkader (trainers, coaches etc.) optimaal te begeleiden. Hiernaast wordt ook het onderhoud van onze verzorgde accommodatie uit sponsorgelden betaald. De sponsorresultaten zijn dus direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de club, maar vooral ook ‘fysiek’ in de vorm van sponsor-uitingen in en om het veld en het clubhuis. Wat denkt u van shirtsponsoring in combinatie met bordsponsoring? Of prefereert u plaatsing van uw logo middels een banner op onze site of in onze jaarlijkse ‘glossy’? U kunt zelfs een compleet toernooi sponsoren? Hockeyclub Berlicum biedt u volop mogelijkheden...

Onze sponsorcontracten kennen een looptijd van 3 jaar. Uiteraard hopen wij dat u voor langere tijd Hockeyclub Berlicum een warm hart blijft toedragen. Persoonlijk contact met onze sponsoren vinden wij belangrijk. Wij kennen dan ook meerdere contactmomenten per jaar. De Hockey - Sundays en de sponsorbijeenkomsten zijn hiervan een voorbeeld. Uiteraard vinden er tussentijdse evaluaties plaats, zo ook voor afloop van uw sponsorcontract.

Uiteraard beloven wij dat wij ons uiterste best zullen doen om u en uw bedrijf positief uit te dragen binnen onze mooie club. Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van actueel nieuws.

Mocht u sponsor willen worden van onze mooie club, dan zijn wij uiteraard bereid dit samen met u in een persoonlijk gesprek toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze sponsorcommissie door een e-mail te sturen aan [email protected] of te bellen met Rolf Hoepelman (06 41 45 40 58 . Meer informatie vind u ook in onze sponsorbrochure.