header 2017-2 homepage.jpg
 
Agenda
Nog geen agenda punten.
Privacyverklaring
Bewust of onbewust deel je persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met  persoonsgegevens. In dit document kun je snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen. Lees onze privacyverklaring.
HC Berlicum app
In de AppStore of Google Play is onze HC Berlicum app gratis te downloaden. Een onmisbare tool voor spelers, coaches, managers en ouders.
Sponsors
Mijn Team
Junioren
Jongste Jeugd
Senioren
woensdag 29-8 | Omdat er regelmatig vragen komen hoe vaak er getraind kan/mag worden door een team hieronder nog even de ‘spelregels’ uitgelegd.
Jongste jeugd teams Alle jongste jeugd teams (F, E6 en E8) trainen standaard 1 tot 1,5 uur per week.De F en E6 teams doen dit in een circuitvorm met een eigen jeugdtrainer. De coördinatie is in handen van een trainerscoördinator die de trainers begeleid en...
 
Nieuwsafbeelding
zondag 1-4 | Er bestaat bij HC Berlicum een scheidsrechterpoule, met leden die wel een extra wedstrijd willen fluiten wanneer een ander die opgesteld is niet in de gelegenheid is. Je kunt hier de lijst met scheidsrechters downloaden.

Wanneer je niet kunt fluiten kun je één van deze mensen ruim van tevoren benaderen. Hier staat natuurlijk wel iets tegenover; als jeugdspeler betaal j...