header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Club van 100 zoekt nieuwe leden én een nieuw bestuur!

16-9-2024  | 

 Word lid van de Club van 100 en maak het verschil voor onze club!

Ben je een trotse supporter van onze club en wil je graag iets extra’s doen om onze gemeenschap te versterken? Sluit je dan aan bij de Club van 100!

De Club van 100 is meer dan alleen financiële steun. Eén keer per jaar komen we samen voor een gezellige bijeenkomst, waar we onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op wat we met het ingezamelde geld hebben bereikt. Daarnaast krijg je als lid de kans om mee te denken over waar we het komende jaar in willen investeren. Zo hebben we samen direct invloed op het verbeteren van onze club.

Wil jij onderdeel zijn van deze enthousiaste groep leden en bijdragen aan de toekomst van onze club? Voor slechts €100 per jaar draag je bij aan mooie extra’s voor onze club, zoals een waterpunt, nieuwe speeltoestellen en andere voorzieningen die het leven binnen de club nóg leuker maken.

We zijn ook op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de Club van 100. Het huidige bestuur, Cas van der Walle en Choly van Grinsven, heeft aangegeven na 4 jaar te willen stoppen. Als je graag een actieve rol wilt spelen in de besluitvorming en organisatie van deze groep, horen we graag van je! Je organiseert de jaarlijkse bijeenkomst, draagt ideeën aan voor de besteding van het geld en initieert ook de uitvoering. Daarnaast zorgt het bestuur voor het innen van de bijdragen. Het is een leuke taak die niet al te veel tijd kost en waarmee je de club echt verder helpt.

Samen maken we onze club nóg sterker en gezelliger. Sluit je aan en investeer in de toekomst van onze club!

Voor meer info op de site van de Club van 100 en schrijf je in1

Voor meer info over de bestuursfunctie kun je terecht bij Cas van der Walle of Choly van Grinsven via [email protected].