header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wij doen weer mee met de Grote Clubactie!

20-9-2024  | 

Ook dit jaar doen we mee met de Grote Clubactie. Met deze actie gaan alle leden aan de slag om zoveel mogelijk loten voor HC Berlicum te verkopen. 80% van de opbrengst gaat naar onze club, waar we leuke dingen mee willen doen. Daarnaast spelen de lotenkopers mee voor waanzinnige prijzen. 

 

Waarom doen we mee?

We willen heel graag het oefenveldje moderniseren én uitdagender maken. Het plan bestaat uit het aanbrengen van nieuw kunstgras met enkele lijnen, plaatsen van reboundboarding tegen de huidige stenenrand en het maken van lage goals. Ook willen we de waterdoorlatendheid van de ondergrond verbeteren. Het veld wordt hierdoor een plek waar je zelf lekker kan ballen, waar je op hoog tempo met je team oefeningen kan doen doordat de bal niet weg kan en het blijft de mogelijkheid bieden om voor de wedstrijd even warm te draaien.

 

Wat is ons streefbedrag?

Voor het moderniseren streven naar een bedrag van € 5.000! Samen met de opbrengst van de vorige Grote Clubactie (€ 4.700) en de fantastische toezegging van de Club van 100 kunnen we het veldje aanpakken.

 

Doe je mee?

Zaterdag 21 september start de officiële verkoop. Jeugdleden tot O16 krijgen een verkoopboekje met loten en een online verkooplink. Oudere leden krijgen alleen een online verkooplink gemaild, die kan worden gedeeld via Whatsapp en social media. 

 

Het kan zijn dat de online verkooplink in de spam terecht komt en/of in de mailbox van een van je ouders. Dus check dit vanaf 21 september.

 

Ben jij ondernemer?

Tijdens de Grote Clubactie kunnen verenigingen ook Superloten verkopen. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten ineen, ook hier gaat 80% van de opbrengst (€120,) direct naar de club. Je kunt het zien als een vorm van mini-sponsoring. Ga dan naar clubactie.nl/superlotkopen en selecteer HC Berlicum van wie je een Superlot wilt kopen. Wij zullen de naam van je onderneming tonen op ons narrowcasting systeem.

 

Hoe gaat het verder?

De verkoop loopt tot en met 4 november. Dan volgt een fase van administratieve verwerking met als afsluiting de trekking op 19 november. Via lotenchecker kan je vanaf 20 november 2024 zien of je in de prijzen bent gevallen. Daarna wordt ook duidelijk hoeveel de Grote Clubactie voor HC Berlicum heeft opgeleverd. 

 

In de tussentijd worden jullie op de hoogte gehouden van de opbrengsten. Maar er zijn ook bij HC Berlicum prijzen te verdienen voor het team en het individu dat de meesten loten heeft verkocht. Wordt vervolg!

 

Voor nu heel veel succes met de verkoop en heel veel dank je voor inzet!