header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Update Grote Clubactie: we zijn er bijna!

13-10-2024  | 


Wat is de tussenstand?

Het gaat super met de verkoop van loten vanuit De Grote Clubactie: 75% van het doel is gerealiseerd. De verkoopopbrengst is opgehaald door 25% zeer actieve leden. Stel dat de overige leden 3 loten per persoon verkopen dan gaan we ons doel zeker halen. Stuur de verlooplink naar je ouders, vriend/vriendin of koop zelf 3 loten. Of maak een klapper en koop met je team een Superlot: 50 loten voor €150.

 

Kopen kan ook via de verkooppagina van HC Berlicum:

Voor loten: https://lot.clubactie.nl/lot/hc-berlicum/280723

Voor superloten: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/hc-berlicum/280723  

 

Wie zijn de beste verkopers?

De beste verkopers willen we zaterdag 30 november graag in het zonnetje zetten door de volgende prijzen uit te reiken:

 

  • Voor de 5 beste verkopers een hoodie/sweater naar keuze;
  • Voor het team dat de meeste loten heeft verkocht een bijdrage voor een leuke teamactiviteit;
  • Voor het team dat per teamlid de meeste loten heeft verkocht ook een bijdrage voor een leuke teamactiviteit. Zo maken ook kleine teams kans!


Wat zijn belangrijke data?

De komende periode zijn er een aantal data die belangrijk:

  • Inleveren van het verkoopboekje vóór 3 november 2024. Vanaf maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november in de doos van De Grote Clubactie die, tijdens de trainingen, in het materiaalhok staat. Of op zaterdag 2 november in het clubhuis;
  • Einde verkoopperiode: 4 november 23:59 uur. Dan sluit de verkoopperiode en moet de vereniging alle loten uit de verkoopboekjes hebben ingevoerd. Daarom moeten de fysieke lotenboekjes eerder binnen zijn;
  • De trekking Grote Clubactie is op dinsdag 19 november;
  • Vanaf 20 november kunnen de kopers zien of ze iets gewonnen hebben en weet de club ook het eindresultaat;
  • Zaterdag 30 november bekendmaking van het eindbedrag en uitreiking van de prijzen. Het tijdstip volgt nog i.v.m. afstemming met het wedstrijdschema. 


Doe je mee aan de kids-verkoopwedstrijd?

De Grote Clubactie organiseert elk jaar een landelijke Kids-verkoopwedstrijd voor alle lotenverkopers tot en met 14 jaar. Wanneer jij 40 of meer loten verkoopt, kun je meedoen! De 1.000 beste lotenverkopers van Nederland maken kans op mooie prijzen. De actievoorwaarden zijn bijgevoegd. 

Let op: 

 

  • Schrijf je pas in voor de wedstrijd op het moment dat je helemaal klaar bent met loten verkopen. Bij het inschrijven geef je namelijk je totaal aantal verkochte loten door.
  • Wij als vereniging kunnen de lotenverkopers niet opgeven. Dit dienen zij zelf te doen wanneer zij helemaal klaar zijn met het verkopen van loten voor de vereniging. Aanmelden kan tot en met 18 november 2024.


Wil je meer weten? 

Als je behoefte hebt aan meer informatie die niet op onze website staat of op de website van de Grote Clubactie stuur dan een mail naar [email protected]

 

Heel veel succes met de eindsprint!