header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Tenue

HC Berlicum kent de volgende clubkleding:
• Bordeaux rood shirt;
• Gele broek/rok; 
• Bordeaux rode kousen.Het HCB clubtenue is te koop bij:
Sportspecialist Teun van Pelt (10% korting voor leden HC Berlicum)
Hinthamerstraat 135
5211 MJ Den Bosch
073-6139723

Shop in Clubhuis
De hockeycollectie van Teun van Pelt is op zaterdagochtend ook te koop in het clubhuis van HC Berlicum. Je kan dan op de club terecht voor kleding, sticks en diverse accessoires (ook hier 10% korting voor leden HC Berlicum). 
Als je in de shop je aankopen doet dan krijgt de club een extra bijdrage. Deze bijdrage wordt gebruikt om bijvoorbeeld extra trainers in te zetten of om activiteiten te organiseren. Kortom, door te kopen in de shop steun je je eigen club.

Clubkleding bestellen via de website
Teun van Pelt Sport biedt de mogelijkheid om de HC Berlicum clubkleding en accessoires aan te schaffen. Je kunt via www.teunvanpeltsport.nl een bestelling plaatsen. Deze bestelling ligt dan zaterdagochtend in de shop op de hockeyclub voor je klaar. Je kunt daar dan ook alles afrekenen. Handig! Dit spaart je een rit naar de binnenstad uit en uiteraard krijg je ook de 10% clubkorting.