header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg

Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

09:00 Thuis MO10-2 mixed hockeyclub HDL MO10-1
14:15 Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

M8E4 officieel kampioen geworden

12-6-2012  |

Afgelopen zaterdag 10 juni jl. was het dan zover, M8E4 werd officieel kampioen van het seizoen 2011-2012.

Wat hebben de meiden met hun coaches/trainers duo, Gaston Loomans en Sjef van de Ven, hard gewerkt dit jaar. We hebben ze zien uitgroeien tot waardige kampioenen. Slechts 1 wedstrijd hebben ze met een gelijkspel afgesloten, de rest hebben ze allemaal glansrijk gewonnen. Een mooie bekroning was de overwinning op Den Bosch afgelopen zaterdag met wel 7-0!
Donna van Doorn scoorde zelfs een hatrick in de eerste helft. Uiteindelijk schreef ze 5 van de 7 doelpunten op haar naam. Roos van de Ven en Anne Goutziers hielden op hun beurt de goal mooi schoon. De rest van het team zorgden er samen voor dat de druk op Den Bosch bleef en dat er voornamelijk op hun helft werd gespeeld.
Ze hebben met z’n allen laten zien hoe een hecht team tot grote hoogte kan stijgen.

Meiden/Coaches: Gefeliciteerd!