header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

GROTE CLUBACTIE – ALL WE NEED IS SUPPORT

5-9-2012  | 

Elk jaar is in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar doet Hockeyclub Berlicum ook weer mee> Het is een prima manier om extra inkomsten voor de club te krijgen. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat er € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dat is toch mooi meegenomen. Zeker ook met het gegeven dat de gemeente steeds minder sportsubsidie beschikbaar stelt. De verkoop van de loten start op zaterdag 15 september a.s. Op zaterdag 8 september a.s. worden de verkoopboekjes verspreid via de coaches. De trekking van de Grote Clubactie is op 29 november 2012.

 

Onze club heeft er dit jaar voor gekozen om de loten via eenmalige machtigingen te verkopen. Wel zo veilig en minder omslachtig.

 

Wij zijn van mening dat al onze jeugdleden van de C t/m de F-teams een bijdrage kunnen leveren. Ieder lid krijgt zaterdag 8 september a.s. een verkoopboekje om loten te gaan verkopen. Let op: er mag pas met loten verkopen begonnen worden op zaterdag
15 september a.s.

 

Uiteraard ben je vrij om zo veel mogelijk loten te verkopen. Hoe meer, hoe beter! Om de verkoop te stimuleren ontvangt het team en diegene die de meeste loten heeft verkocht een leuke verrassing van onze club.

 

De verkoopboekjes van de loten kun je op de volgende zaterdagen van 09.00 – 13.00 uur bij de coördinator van de Grote Clubactie in ons clubhuis inleveren: 22 september, 29 september, 6 oktober, 27 oktober en 3 november. Ook kun je daar terecht voor al je vragen.

 

Naast de kinderen kunnen ook onze senioren hun steentje bijdragen. In het clubhuis komen ook verkoopboekjes achter de bar te liggen. Deze kunnen door onze senioren ingevuld worden. Vul je naam,adresgegevens en het aantal loten wat je wil kopen in. Vervolgens vul je je rekeningnummer in en plaats je je handtekening. Je geeft daarmee een éénmalige machtiging af. Het lotnummer wordt op je bankafschrift vermeld. Als er een prijs op valt wordt dit automatisch op het rekeningnummer gestort waarvan het is geïncasseerd.

Samen kunnen we deze actie tot een groot succes maken!

 

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet en bel me!

Onze club rekent op jullie steun en inzet!

 

Mireille Jetten

Sponsorcommissie - Clubcoördinator Grote Clubactie

Telefoon: 06-20360635

Mail: [email protected]