header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Funkey Hockey, sport en spel voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar

3-2-2013  | Voor de allerkleinsten heeft Hockeyclub Berlicum Funkey Hockey. Deze vorm van sport en spel is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Zij krijgen op deze manier de kans om kennis te maken met de hockeysport. Zoals de naam al zegt staat plezier maken voorop.
De oefeningen zijn dan ook op een speelse wijze ingedeeld, waarbij de harde hockeystick en ballen worden gemeden.

Funkey bestaat niet alleen uit hockey, het is een breed beweegaanbod wat voor een deel gericht is op hockey. Veel oefeningen gebeuren in kleine groepjes en dat zorgt voor een sociaal element naast het sportieve. Funkey is dan ook geschikt voor alle kinderen in de genoemde leeftijdscategorie.

De eerste les zal plaats vinden op woensdagmiddag 13 maart (week 11) en de laatste les op woensdagmiddag 22 mei (week 21). Tijdens de meivakantie zal er geen les plaats vinden.
In totaal zullen er 10 weken lang Funkey lessen gegeven worden, de kosten zijn €2,50 per les. Betalen kan bij aanvang van de eerste les dat uw kind deelneemt of als u liever per les betaald dan kan dit natuurlijk ook.

Meetrainen
Enthousiast geworden? Kom met uw kind dan gerust eens langs bij Hockeyclub Berlicum, alleen om te kijken of om al direct mee te doen.
Aanmelden kan via Anniek van Cuijk: [email protected]
De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag, van 15.15 - 16.00 / 16.15 uur.

Voor vragen en meer informatie kunt u via e-mail contact opnemen met Anniek van Cuijk.