header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Nieuw bij HC Berlicum

22-9-2012  | Vrijwilligerscoördinator - Mireille Jetten

Met veel plezier kunnen wij jullie laten weten dat met ingang van heden we een vrijwilligerscoördinator hebben. Mireille Jetten heeft met veel enthousiasme deze nieuwe functie aanvaard. Ze is met haar eerste opdracht al gestart en dat is het inventariseren van wie wat nu allemaal doet zodat iedereen weet waar ze voor wat bij wie moeten zijn.

Hiernaast gaat zij zich bezighouden met begeleiden en vinden van vrijwilligers voor de vele taken die we binnen onze club kennen. Momenteel is ze o.a. nog druk op zoek naar mensen die de Technische Commissie willen komen ondersteunen. Wie o wie komt de TC of een andere commissie helpen?

Mireille is regelmatig op de club te vinden en is bereikbaar via [email protected] . Ze is ook mobiel bereikbaar op: 0620360635.

Communicatie specialist – Saskia Goutziers

Naast Mireille hebben we inmiddels ook een communicatie specialist weten te enthousiasmeren om onze club op dit gebied van advies te dienen en ondersteuning te bieden. Haar naam is Saskia Goutziers. Saskia gaat zich zo wel met interne als externe communicatie bezig houden. Een van haar eerste taken is het inventariseren van de communicatiestromen en het opstellen van een communicatieplan. Hiernaast is zij ook al met vereende krachten bezig om de HCB Nieuwsbrief nieuw leven in te blazen.

Ook Saskia is regelmatig op de club te vinden en is bereikbaar via [email protected] .  Ze is ook  mobiel bereikbaar op: 0622800466.

Open Koffie HCB

Sinds de start van het nieuwe seizoen kennen we ook een "Open Koffie HCB”.

"Open Koffie HCB” is niets meer en niets minder dan dat de diverse bestuursleden en commissieleden op toerbeurt op onze club aanwezig zijn. Het bestuur en de commissies vinden het persoonlijke contact met de leden en hun ouders/verzorgers erg belangrijk en horen graag welke hockeyzaken iedereen bezig houdt. Kom dus gezellig binnen lopen en deel met ons wat u bezig houdt. We willen graag onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met u van gedachte wisselen.

Horeca commissie

Hoera! HC Berlicum kent nu ook een horeca commissie. Onder de bezielende leiding van Robbert Rijnders hebben de volgende mensen plaatsgenomen in deze commissie: Tamara Spermon, Mariëlle Custers en Annemarie Slegers. Linda van Eijkelenburg ondersteunt dit team met de inkoop van alle horecabenodigdheden. Linda vervult deze rol al vele jaren voor HC Berlicum met veel plezier. Een van de belangrijkste taken van de horeca commissie is het inregelen van de bardiensten in het weekend. Nieuw is dat zij ook de bardienst voor tijdens de woensdag- en vrijdagavondentrainingen (vanaf 16.30 uur) een invulling willen gaan geven.

De horeca commissie is via email te bereiken op [email protected] . Tevens is Robbert Rijnders telefonisch bereikbaar op: 06455698238 (na 20.00 uur).