header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Hockeykampen bij HCGR (Herfstvakantie)

7-10-2012  | In de herfstvakantie organiseert "Bovelander en Bovelander" weer diverse hockeykampen bij HCGR. Hieronder vind je alle informatie:

Dit Mini Hockeykamp en de Trainingsdagen duren drie dagen waarbij de kinderen thuis slapen. Het is een ideale kamp voor sportieve kids die in de vakantie niet zonder hun hockeystick, vriendjes en vriendinnetjes kunnen. Het Bovelander team verzorgt een super cool programma met te gekke trainingen, een clinic van een international en gave kampspelletjes.

Het kamp is van 15 okt t/m 17 okt en voor de leeftijd van 7 - 15 jaar. De lunch en de warme snack doen we gezellig met elkaar aan lange tafels en ook tussendoor is er genoeg te drinken en te eten. De kosten zijn € 165,- tot € 195,- afhankelijk van het leeftijdscategorie.

Bovelander Minikampen (voor kinderen van 7 t/m 10 jaar)
Dit zijn driedaagse hockeykampen waarbij je thuis slaapt.. Het programma start iedere ochtend om 09.00 uur en eindigt om 17.30 uur. De kosten voor drie dagen zijn €165,- en zijn inclusief drie keer lunch, drie keer warme snack, limonade, tussendoortjes en het Bovelander Mini Kampshirt!

Bovelander Trainingsdagen (voor kinderen van 10 t/m 12 en 12 t/m 15 jaar)
Drie dagen extra training in de vakantie! De hele dag beter worden in alle facetten van het hockeyen. Van scoren, verdedigen, passen, strafcorners tot pielen, alles komt voorbij. Onder leiding van een toptrainer word je geschoold tot een complete hockeyer. Het programma start elke dag om 9.30 uur en eindigt elke dag om 16.30 uur. Je slaapt gewoon lekker thuis. De kosten voor drie dagen zijn €195,- en zijn inclusief drie keer sportlunch, ruim voldoende sportdrank, tussendoortjes en het Bovelander kampshirt!

Een supermooie gelegenheid om vlak bij huis 3 superleuke hockeydagen te beleven. Inschrijven voor het Bovelander&Bovelander hockeykamp kan hier:

Minikamp & trainingsdagen 10-12:
http://www.bovelander.nl/_kampen/categorie.php?id=1

Trainingsdagen 12-15:
http://www.bovelander.nl/_kampen/categorie.php?id=3