header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Invulling bardiensten bij Hockeyclub Berlicum gewijzigd

21-10-2012  | De horecacommissie heeft na toestemming van de Algemene Ledenvergadering besloten de invulling van de bardiensten op de zaterdagen en zondagen te wijzigen.

Op alle reguliere speeldagen is gedurende de gehele dag een vaste kracht aanwezig die wordt ondersteund door ouders of spelers (16+). Op de zondagen wordt deze ondersteuning verzorgd door het zogenaamde team van de dag (seniorenteam).

Op de zaterdagen zijn naast de vaste kracht twee ouders in het clubhuis aanwezig die helpen achter de bar en de bezoekende teams ontvangen en de ranja voor de kinderen verzorgen (gastouder).  De coaches van de minioren en de junioren wordt gevraagd om naast een rijschema voor uitwedstrijden, ook voor één dag per seizoen de barbezetting te regelen. Dit is uiteraard op een dag dat hun team thuis speelt.

De bardiensten duren van 8.30 tot 12.00 uur voor de ouders van de minioren. Het is uiteraard ook mogelijk deze diensten op te splitsen in kortere delen. Voor de ouders van de junioren duurt een dienst van een half uur voor de wedstrijd tot een half uur na de wedstrijd van hun kind.

Namens de horecacommissie
Robbert Rijnders

Bijlage: Uitleg zaterdagmorgen bardienst (dit document is ook altijd te vinden onder de knop 'De Club' en dan 'Downloads'.)

Zie ook: 'Barrooster Zondagen'