header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Iedereen fluit mee...

26-8-2011  | 

Met ingang van komend seizoen zal een beroep worden gedaan op alle leden van de club met een scheidsrechterskaart om de wedstrijden van de junioren elftallen te fluiten. Zonder die inzet komen we letterlijk handen tekort en gaat het niet lukken. Vele handen maken licht werk en op deze manier zal iedereen maar een enkele keer hoeven fluiten. Een aantal scheidsrechters en/of teams heeft al aangegeven dat zij graag iedere thuiswedstrijd van een bepaald team wil fluiten (waarvoor dank!), dus dat maakt de belasting voor de anderen nog lichter.

Het wedstrijdschema is al bekend tot aan de winterstop en we zullen ook zo ver mogelijk van tevoren iedereen inplannen. Daarvan krijgt men dan een email, zodat ruim van tevoren bekend is wanneer er gefloten dient te worden.

Bij verhindering dient men zelf voor vervanging te zorgen en dat even door te geven aan [email protected], zodat we kunnen bijhouden wie wanneer fluit en de lasten evenredig kunnen verdelen. Uiteraard wordt rekening gehouden met andere activiteiten als coaching, training en dat soort zaken. 

We wensen jullie sportieve wedstrijden toe!


Dick Gierlings

Indeling scheidsrechters Junioren