header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Uitnodiging bijeenkomsten coaches en trainers - positief coachen

2-3-2013  | Wat zeg je tegen je spelers vlak voor een spannende wedstrijd? Wat doe je als de training niet loopt zoals je wilt? En hoe ga je om met lastige ouders? Over dat soort vragen gaan de bijeenkomsten over het effectief begeleiden van spelers van Stichting Positief Coachen, die binnenkort bij onze club plaatsvinden.Drie dinsdagavonden krijgen coaches en trainers tools aangereikt om spelers effectief te begeleiden. In onderzoek bij andere sportclubs is aangetoond dat de spelers zich dan beter ontwikkelen (en dus beter gaan presteren) en minder snel afhaken. En ook dat het begeleiden van spelers voor trainers en coaches leuker wordt. Alle reden dus om als trainer/coach deel te nemen aan deze bijeenkomsten.

Het is alleen mogelijk om aan alle drie de bijeenkomsten mee te doen. Deelname is gratis. De trainers en coaches die aan de drie bijeenkomsten en de bijbehorende praktijkopdrachten deelnemen krijgen een licentie Positief Coachen. Het bestuur van HC Berlicum heeft besloten dat ze er naar toe wil werken dat uiteindelijk alle trainers en coaches een licentie Positief Coachen moeten hebben, dus zorg dat je de bijeenkomsten niet mist.

Noteer 12 maart, 2 april en 23 april in je agenda. De koffie staat steeds vanaf 19.30 uur klaar, de bijeenkomsten duren van 20.00 tot 22.00 uur en vinden plaats in ons clubhuis.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan door een email te sturen naar: [email protected]