header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wie komt ons helpen?

15-6-2013  | 
Wie komt ons helpen?
Onze mooie club komt op een aantal vlakken een paar handen tekort.
Hieronder een lijstje met vacatures op dit moment:

Begeleiders Scheidsrechters
Voor de zaterdagen zoeken we enthousiaste mensen, met een scheidsrechterskaart, die onze (jonge) scheidsrechters komen begeleiden en met raad terzijde staan als het nodig is. Wie heeft er een paar uurtjes op zaterdag over om ons team te komen versterken?

Werkgroep Coördinatie Trainers/Coaches
We zijn op zoek naar mensen met trainings- en coachingservaring die onze zeer gewaardeerde trainers en coaches kunnen helpen als zij vragen hebben over trainingsschema’s en coachingstips. Dit betekent ook dat er documentatie gemaakt zal moeten worden om die ondersteuning te kunnen bieden. Wie heeft er hockey-ervaring en wil deze inzetten om onze trainers en coaches op een professionele manier te begeleiden?

Leden voor Evenementencommissie
Voor deze commissie zoeken we mensen uit alle geledingen van onze club, dus Minioren (ouders), Junioren (ouders) en Senioren die samen met onze Evenementencoördinator, Marc Pladet, een aantal leuke evenementen per jaar wil organiseren. 

Mini-slotdag werkgroepleden
Voor deze werkgroep zoeken wij enthousiaste ouders van spelers uit de F t/m E-teams. Samen met de Technische Commissie organiseren zij een leuke afsluiting van het seizoen voor onze kleinste spelers. Wie voelt zich geroepen?

Ondersteuning Vrijwilligerscoördinator
Onze vrijwilligerscoördinator, Mireille Jetten, is op zoek naar iemand die haar op administratief vlak wil komen ondersteunen. In de opstartfase kan het wat intensiever zijn, maar de verwachting is dat men ongeveer 2 uur per week hiervoor nodig heeft. Wie heeft er een paar uurtjes per week over om Mireille te komen helpen?
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator,
Mireille Jetten. Per mail: [email protected]