header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Trainingstijden Lentecompetitie!

6-2-2014  | 
 
Na de winterstop zijn er enkele wijzigingen in het trainingsschema.

We hebben het wederom zo ingericht dat de 1ste teams en eventueel 2de teams in principe 2x per week kunnen trainen. De andere teams trainen 1x per week. Uiteraard mag de ruimte overdag altijd ingevuld worden als daar behoefte aan is. Een en ander moet dan wel vooraf met de TC afgestemd zijn.
 
Er is ook weer rekening gehouden met een trainingsblok voor keepers training.
Circuittraining F-teams
Als onderdeel van de verdere groei van onze club en meer specifiek de jongste jeugd, heeft de TC besloten om met ingang van het seizoen 2013-2014 de training voor F-teams in een zogenaamde "circuitvorm” te gieten op woensdag tussen
17.30 – 18.45 uur. Het doel is tweeledig: enerzijds biedt het goede mogelijkheden om spelers, speelsters en trainers goed te begeleiden en anderzijds wordt hiermee de beperkte veldruimte zo efficiënt mogelijk ingevuld. In principe zal, indien positief ontvangen, volgend jaar deze vorm van training verder uitgebreid worden naar de E (6-tallen).
 
We hopen zo snel mogelijk het definitieve trainingsschema ook op de website zichtbaar te maken. In verband met technische ontwikkelingen is dit nog even uitgesteld. We wilden jullie het trainingsschema niet onthouden, dus daarom hebben we het als bijlage bij dit nieuwsbericht gevoegd.
 
De TC is er weer klaar voor!