header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

21 augustus: Introductieavond; Technisch Kader & Jeugdbeleidsplan met Lutger Brenninkmeijer

12-8-2013  | 
Bestemd voor: Alle trainers, coaches en andere geïnteresseerden

Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden, nieuwe ronde, nieuwe kansen met volop aandacht voor onze jeugd als goud van onze vereniging. Zoals vorig seizoen aangekondigd willen wij als TC de komende jaren verder vorm geven aan het jeugdplan met oog voor opleiding van onze jeugd, trainers en een goede harmonie tussen breedte- en prestatiehockey als basis voor een levendige vereniging.

Voor de officiële start van het seizoen willen wij op 21 augustus a.s. stilstaan bij de achtergronden en doelstellingen van het plan, de uitdagingen die dit met zich meebrengt met alle voor- en nadelen van dien. Tevens willen wij de kaders aangeven
voor daadwerkelijke uitrol van deze plannen.

Het motto van deze avond is "Elkaar ontmoeten". Zowel ervaren als onervaren trainers en coaches, bekende en onbekende leden zullen onder leiding van een ervaren spreker van de hockeybond ingewijd worden in de wereld van het hoe en waarom van een technisch kader voor HC Berlicum en hoe dit aansluit bij ons jeugdplan en de begeleiding van trainers en coaches en alle jeugdleden.

Uiteraard hopen wij op een grote opkomst met veel enthousiaste deelnemers!

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:


19.15 uur: Ontvangst
19.30 uur: Introductie door TC HC Berlicum
19.35 uur: Presentatie Technisch Kader door Lutger Brenninkmeijer
                  inclusief vragenrondje (voor achtergrondinformatie zie CV Lutger)
22.30 uur: Uitreiking trainersrichtlijnen
22.45 uur Afsluitende borrel en nadere kennismaking


We heten jullie graag van harte welkom in ons clubhuis op 21 augustus a.s. vanaf
19.15 uur.

 

TC HC Berlicum

CV Lutger Brenninkmeijer
Lutger Brenninkmeijer was technisch manager en daarna commercieel manager van Hockeyclub Amsterdam, projectleider van het ‘Nationaal Geschenk voor het Zilveren Regeringsjubileum', projectmanager bij de FNV Horecabond, één van de grondleggers van SportWays. Op dit moment zit hij in de redactieraad van vakblad Sport FM en van Hockeyvisie en is hij sponsoradviseur van verschillende bedrijven. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van visies en koppelen van het bedrijfsleven aan sponsorobject.
Daarnaast is Lutger verbonden aan de hockeybond als adviseur voor hockey
verenigingen op het gebied van visie en strategie, cultuur- en overige verandertrajecten.Hij heeft zowel de oudste club van Nederland, Hockeyclub Amsterdam, als de relatief jonge vereniging MHC Fletiomare vanuit het niets weer omgeturnd tot een bruisende en dynamische vereniging.