header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Rabo Hockey Fandag

8-9-2011  | Een unieke kans voor jonge hockeyfans! Daarom een bericht ideaal voor jullie jonge (tussen de 6 en 12 jaar) leden.
Op zaterdag 29 oktober vindt namelijk de jaarlijkse Hockey Fandag plaats. Dit jaar praktisch in onze eigen achtertuin, namelijk 's-Hertogenbosch. De kinderen hebben dan kans hun grote helden van het Nederlands elftal in levende lijve te ontmoeten.  
 
Als partner van de KNHB organiseert Rabobank de Rabo Hockey Fandag. De kinderen kunnen met de sporters praten en handige 'tips uit het vak' ontlokken. De sporters geven clinics, er worden kinderpersconferenties gehouden en kinderen kunnen op de foto met hun idolen. Het is dus een exclusieve Meet & Greet. Dit unieke evenement vindt plaats op zaterdag 29 oktober op het terrein van Hockeyclub Den Bosch. Het programma duurt van 13.00 - 18.00 uur. (programma is nog onder voorbehoud).

Je kunt je inschrijven via de website van de Rabobank.

Veel plezier!