header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

GROTE CLUBACTIE - UIT LIEFDE VOOR DE CLUB

5-9-2013  | 

GROTE CLUBACTIE  –  UIT LIEFDE VOOR DE CLUB

 

Elk jaar is in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar doet HC Berlicum ook weer mee. Het is een prima manier om extra inkomsten voor de club te genereren. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat er € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas. Dat is toch mooi meegenomen.

De verkoop van de loten start op zaterdag 14 september a.s..

Op zaterdag 7 september a.s. worden de verkoopboekjes verspreid via de coaches. De trekking van de Grote Clubactie is op 28 november 2013.

 

Onze club heeft er dit jaar wederom voor gekozen om de loten via eenmalige machtigingen te verkopen. Wel zo veilig en minder omslachtig.

 

Al onze jeugdleden van de C t/m de F-teams vragen wij hieraan een bijdrage te  leveren. Het zijn dan ook deze teams die van de opbrengst het meest profiteren. Ieder lid krijgt zaterdag 7 september a.s. een verkoopboekje om loten te gaan verkopen. Let op: wees sportief en begin echt niet eerder met verkopen dan zaterdag 14 september a.s.

 

Uiteraard ben je vrij om zo veel mogelijk loten te verkopen. Hoe meer, hoe beter!

Het team en diegene die het meeste aantal loten heeft verkocht ontvangt van Hockeyclub Berlicum een leuke verrassing. Deze uitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 23 november in het clubhuis. Tijdstip zal later bekend worden gemaakt.

 

De opbrengst komt de club ten goede. Afgelopen jaar is er van de opbrengst van de Grote Clubactie een sleeptafel aangeschaft. Hiervan kunnen alle teams gebruik maken om de sleeppush aan te leren. Komend jaar zal de opbrengst van de Grote Clubactie ingezet worden om de minigoaltjes te vervangen.

 

De verkoopboekjes van de loten kun je op de volgende zaterdagen in ons clubhuis inleveren: 21 september, 28 september en de laatste inleverdatum is zaterdag 5 oktober a.s.. Er wordt een bus neergezet in het clubhuis waar je je boekje in kunt deponeren. Op zaterdag 21 september en zaterdag 5 oktober a.s. zal ik tussen 09.00 en 13.00 uur zelf aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Samen kunnen we deze actie tot een groot succes maken!

 

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet en bel me!

Onze club rekent op jullie steun en inzet!

 

Mireille Jetten

Sponsorcommissie - Clubcoördinator Grote Clubactie

Telefoon: 06 – 20 36 06 35

Mail: [email protected]