header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

23 september: Vervolgbijeenkomst Technisch Kader

8-9-2013  | 
De bijeenkomst van 21 augustus jl. is als zeer positief ervaren. De samenvatting van deze geweldige avond is ook op onze website te vinden. Het mag geen verrassing voor jullie zijn dat wij als TC hier graag een vervolg aan willen geven. Deze vervolgbijeenkomst staat niet op zichzelf. Het is een begin van een reeks van informatieavonden die in de toekomst zullen volgen. De bijeenkomsten zijn telkens bedoeld voor trainers en coaches en andere belangstellenden.
 
In het kader van de uitvoering van ons jeugdplan willen wij graag inzicht geven in het jaarplan voor dit seizoen en hoe dit ingevuld zou moeten worden. De volgende onderwerpen zullen op 23 september a.s. aan bod komen:   
 
  • Wat te doen als trainer en coach
  • Doelstellingen trainingsvaardigheden per leeftijdsgroep ( E, D, C, B, A)
  • Begeleiding van trainers en ondersteuning met trainingsstof
  • Doelstellingen selectiebeleid
  • Keepersschool
  • Wat verder ter tafel komt

 

Om ervoor te zorgen dat ons Jeugdplan een goede kans van slagen heeft, is het van belang dat alle trainers en coaches bij de Technisch Kader bijeenkomsten aanwezig zijn. In alle eerlijkheid vinden wij dit een "must". Alleen met een goede samenwerking op alle vlakken, trainers, coaches, spelers, ouders en begeleiders kunnen we ons jeugdplan op het juiste niveau uitwerken. Alle betrokkenen kunnen dan hiervan optimaal profiteren. Dat trainers en coaches samen met de TC de grote stimulans hierachter zullen moeten zijn, staat voor ons als een paal boven water.
 
Vanaf 19.15 uur staat de deur van ons clubhuis open en heten wij jullie graag van harte welkom. Om 19.30 uur starten we met het programma en rond 22.30 uur hopen we de avond met een gezellige borrel af te sluiten.
 

Graag tot de 23ste!