header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe start MC1!

16-9-2013  | De MC1 meiden hebben een goede nieuwe start gemaakt aan het begin van dit seizoen! Een doorstart met nieuwe trainer-coaches, nieuwe tenu’s, nieuwe teamgenoten en een gloednieuwe sponsor! Dat belooft wat voor het komende hockeyseizoen.

De eerste wedstrijd begon met een omkleedpartijtje bij de Hopbel, want daar werden de nieuwe shirts ingewijd. Trots gingen de meiden het veld op, met rugnummers in plaats van namen en op de voorkant de nieuws sponsor, advocaten Gillise-Winnubst, de ouders van keepster Hilde. Of het aan de shirts lag, aan de nieuwe speelsters, of coaches, we weten het niet, maar de wedstrijd verliep op rolletjes en met een mooie eindstand van 4-1 was de kop eraf. Op naar 14 september, tegen Oirschot. Dat was ook weer een prachtige sportieve hockeypartij, met heel veel snelheid en aanvallen over en weer. Oirschot was te sterk deze keer en nu verloren de meiden met 4-1.


Met 2 wedstrijden gespeeld heeft een ieder zijn plekje weer gevonden, ook de nieuwe aanwinsten Anouk en Manon. Het belooft weer een gezellig en sportief seizoen te worden voor het team.

Een oprecht dank je wel namens de ouders en dames voor de sponsoren van dit jaar, de ouders van Hilde Gillise! De dames staan weer blits op het veld.


En voor allemaal, trainsters-coaches Carly, Daniëlle en Nikki en alle speelsters van de MC1……….een goed seizoen samen gewenst en vooral heel veel hockeyplezier met elkaar. De teamspirit erin houden en vooral………genieten van het zo leuke spelletje!