header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Bijeenkomst Jeugdplan 12 Februari 2014

1-2-2014  | Aan alle Trainers en geïnteresseerde coaches en ouders,
 
Op 12 februari verwachten we alle trainers en geïnteresseerde coaches om 19.30 uur in het clubhuis. De start van de 2de helft van de competitie is weer in aantocht.

Terugkijkend zijn er een aantal mooie stappen gezet in het afgelopen jaar en kijken wij trots terug op de prestaties van een groot aantal teams met mooie kampioenschappen op vele niveaus, maar vooral het plezier bij alle kinderen.
Wij hebben niet stilgezeten en wij zijn hard bezig geweest met de voorbereidingen om onze jeugd, trainers, coaches en ouders een soepele start van het nieuwe jaar te kunnen geven.

Concreet hebben wij een aantal flinke stappen gemaakt in de voortgang van het jeugdplan, naast de gangbare zaken rondom invulling beoordelingsformulieren jeugdteams, nieuw te starten teams, nieuwe indelingen competitie en natuurlijk invulling van vacatures voor trainers en coaches.

Alles gericht op verdere ondersteuning van ons technisch kader en het opleiden van onze jeugd. In de komende weken zullen wij het plan uitgebreid toelichten. Een ‘must’ voor alle trainers en wellicht nuttig voor andere betrokkenen als coaches en ouders. Wij gaan uit van een grote opkomst om e.e.a. met enthousiasme aan u over te kunnen brengen op de geplande datum 12 februari a.s. in het clubhuis vanaf 19.30 uur.