header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Specials - WK Clubdag 29 mei a.s.

15-4-2014  | 

WK Clubdag  

 

Op donderdag 29 mei organiseert onze vereniging de ‘WK Clubdag’. Het doel van deze WK Clubdag is om het WK motto ‘Let’s celebrate Hockey!’ ook op onze mooie club te omarmen en het hockey te vieren.

Dit willen we doen door jong en oud, spelers en supporters, zaterdag- en zondagleden met elkaar te verbinden en sámen een gezellige dag te organiseren en te beleven.

 

Op deze Hemelvaartsdag worden er voor alle leden van HC Berlicum speciale en leuke activiteiten georganiseerd die allemaal in het teken staan van het aankomende wereldkampioenschap Hockey.

 

De geheime avonturen van Stockey de Ooievaar. Aanvang 10.00 uur

Voor onze trainende mini’s en F-teams is er een programma, getiteld ‘De geheime avonturen van Stockey de Ooievaar’. Stockey is de mascotte van het WK in Den Haag. Hij wordt gevraagd om de hele wereld over te vliegen om geheime krachten achter de aan de WK deelnemende landen te onderzoeken. In ieder deelnemend land moet Stockey een test doorstaan, waarbij de kinderen hem mogen helpen.

Het programma begint met het vertellen van dit verhaal, waarna de kinderen met een paspoort het veld op gaan, ofwel ‘de wijde wereld in’. Kijk voor meer informatie op ons HC Berlicum YouTube-kanaal.

 

De reis om de wereld in 60 minuten. Aanvang 10.00 uur

Voor de D- en E-teams is er een programma, getiteld ‘De reis om de wereld in 60 minuten’. Tijdens deze reis doorlopen de kinderen een parcours van 15 aan het WK deelnemende landen. Per land moeten zij in 3 minuten tijd zoveel mogelijk punten scoren. Sommige landenoefeningen zijn met bal en stick en bij anderen gaat het meer om de algemene motoriek (bv. Japans sumo worstelen en Maleisisch ‘tijgeren’).Tijdens het rouleren beantwoorden de kinderen een quizvraag over het betreffende land, waarbij hun wereldkennis wordt getest. Kijk voor meer informatie op ons HC Berlicum YouTube-kanaal.

 

Lift your Skills. Aanvang 13.00 uur

Voor de C-teams is er een programma, getiteld ‘Lift your Skills’. Tijdens deze reis oefenen de kinderen hun skills, waarbij zij zoveel mogelijk punten scoren door de trucs zo goed mogelijk uit te voeren. Voorbeelden van skills zijn, airdrags, Indian style, flatje etc. Aan het einde van dit parcours worden alle

punten per deelnemer bij elkaar opgeteld en diegene met de hoogste score wint. Let op! Er is niet alleen een individuele winnaar, maar het team dat gezamenlijk het meest aantal punten scoort, wint ook!

De uitleg van deze skills zijn te vinden op ons HC Berlicum YouTube-kanaal.

 

Five-a-Side Mini WK. Aanvang 13.00 uur

Voor de A- en B-teams is er programma, getiteld ‘Five-a-Side Mini WK’. De opzet van dit toernooi is dat alle jongens en meisjes uit zowel de A als B-lijn gemixt worden. Doel is om de leeftijdsgenoten elkaar beter te leren kennen en is het speelveld qua sterkte gelijk verdeeld. Het gaat om korte wedstrijdjes van

15 minuten van vijf tegen vijf op een kwart veld zonder keeper.

 

Eight-a-Side Mini WK. Aanvang 15.00 uur

Voor onze senioren is er ook een programma, getiteld ‘Eight-a-Side Mini WK’. De opzet van dit toernooi is dat alle senioren, zowel dames, heren, maandagavonddames en trimhockeyers gemixt worden. Het doel is om er een gezellig, sportief toernooi van te maken. Het gaat om korte wedstrijdjes van 15 minuten van acht tegen acht op een half veld zonder keeper.

 

WK Wereldmarkt

Het centrale meeting point tijdens deze WK Clubdag is de ‘WK Wereldmarkt’.

 

Al met al, een leuk, sportief, leerzaam en uitdagend programma voor al onze leden. Mis het niet en reserveer

29 mei a.s. in uw agenda.