header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Lentecompetitie komt eraan!

13-2-2014  | 

Beste coaches en scheidsrechters,

Nog een goede week  en dan begint de lentecompetitie weer (22 februari). De wedstrijden zijn inmiddels door de KNHB gepland en de speeltijden voor de thuiswedstrijden zijn door mij ingevoerd op de HCB-site.

 

Een jaar geleden is er ook voor de junioren gestart met het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier). Ik denk dat iedereen er wel aan gewend is en het gaat ook grotendeels prima.

 

Wel even een aandachtspuntje:

 

Het DWF moet zaterdagavond ingevuld en ingezonden zijn. Dat betekent dus dat dit het beste meteen na de wedstrijd gedaan kan worden, b.v. in het clubhuis:  coaches/scheidsrechters samen.

De spelerslijsten dienen vóór aanvang van de wedstrijd al door de coaches erin gezet te zijn, anders kunnen de scheidsrechters niet afronden. De coaches kunnen/mogen dit ook al de vrijdag ervoor doen.

De KNHB heeft aangegeven dat zij streng zullen gaan controleren of het DWF op tijd wordt afgehandeld. Zo niet, dan volgt er een boete van € 75,00 per DWF. Ik vraag jullie bij deze dan ook om jullie dringende medewerking om boetes voor onze club te voorkomen!

 

Scheidsrechters:

 

Mocht je als scheidsrechter voor een bepaalde wedstrijd ingedeeld zijn en kun je niet, dan zorg je zelf voor vervanging en je geeft aan Peter-Paul Gras, [email protected]door wie jou vervangt. Dit om nabellen op de zaterdagavond te voorkomen! Hij wijzigt dit dan ook op de HCB-site zodat het voor iedereen duidelijk is wie er de wedstrijd fluiten.

Niet op komen dagen is niet sportief!

Graag i.v.m. de korte tussentijd bij de wedstrijden je een kwartier voor aanvang melden in het clubhuis.

En alvast hartelijk dank voor het fluiten, de club kan niet zonder jullie!

 

Hopelijk wordt het weer een leuke en sportieve lentecompetitie.

 

Alle teams, coaches en scheidsrechters: veel succes!

 

Idette Honselaar

Wedstrijdsecretariaat junioren