header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

In Memoriam - John Loomans

11-3-2014  | 

Zondagavond laat, 9 maart jl., bereikte ons het trieste bericht dat John Loomans, Lid van Verdienste HC Berlicum, niet langer onder ons is. Wij zijn geschokt en diep bedroefd, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons en onze club betekend heeft.
 
John is in 1982 lid geworden en heeft zich jarenlang met veel verve ingezet voor onze hockeyclub. We mogen wel zeggen dat hij een lange staat van dienst had, ondanks zijn jonge leeftijd bij overlijden.
 
Naast dat hij jarenlang actief speler was bij onze club is hij ook bestuurslid en trainer/coach geweest van Dames 1 en Heren 1. Door Heren 1 is hij zelfs bekroond met het bijzondere Erelidmaatschap van Heren 1 voor zijn nimmer aflatende inzet. Tevens was hij de kartrekker en organisator van ons Internationaal Heineken Dutch Festival Toernooi. Velen hebben hier nog mooie herinneringen aan. Ook als sponsor heeft hij onze club ondersteund met zijn bedrijf Final Trust.
 
Geen wonder dat zijn fantastische betrokkenheid en inzet voor onze club heeft geresulteerd in zijn benoeming tot "Lid van Verdienste”. 
 
Zijn zoon, Nick, is nog steeds actief als speler en trainer bij ons alsmede zijn neefjes, Krijn en Marijn, en nichtje, Fleur. Je kwam John regelmatig langs het veld tegen om ze aan te moedigen.
 
We hebben veel van hem geleerd en ook veel van hem en met hem genoten. John was dan ook een graag geziene gast in ons clubhuis en heeft menig 3e helft actief mee gedaan. Een mooi mens is veel te vroeg van ons heen gegaan. Zijn gedachtegoed zal in onze club voortleven.
 
Wij wensen zijn vrouw, Nicole, kinderen, Nick & Eveline, Sharon & Jeroen en kleindochter, Jade, alsmede verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.
 
Namens het Bestuur van HC Berlicum
Rien van Rosmalen

Voorzitter