header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de bestuurstafel

25-3-2014  | De tweede helft van het speelseizoen is alweer enkele weken aan de gang. Alle teams hebben weer de eerste wedstrijden gespeeld. We hopen dat ook deze helft weer veel speelplezier en leuke wedstrijden mag gaan opleveren.

Ook binnen het bestuur hebben we niet stil gezeten. Binnen de club komt steeds meer achterstalligheid voor binnen de accommodatie. Het complex stamt uit immers uit 1993, de materialen zijn in de periode daarna aangeschaft en geïnstalleerd en hebben zo naar 20 à 25 jaar weer een opknapbeurt nodig.

Zoals iedereen heeft gezien is het terras gepimpt en zijn de bomen verwijderd en vervangen door hogere bomen met een vlakke kroon. Mede dankzij Christel Goossens Tuindesign en Van Dijk Bestratingen hebben we de aanpassingen kunnen doorvoeren.

Daarnaast zijn met behulp van de opbrengsten van de Grote Clubactie 2013 de bestaande, krakkemikkige jeugddoelen vervangen door nieuwe exemplaren. Ook hier heeft één van onze sponsoren, Steenbergen Bouwbedrijf uit Berlicum, een mooie bijdragen aan geleverd door zowel het hout te leveren als de doelen in elkaar te zetten. Wij hopen dat hiermee de spelvreugd en het gemak (8 doeltjes per veld) voor zowel de teams, coaches en trainers een positieve impuls gaat krijgen.
Zolang de doeltjes netjes worden gebruikt en behandeld, zullen we ook hier weer langere tijd mee vooruit kunnen. Dus hang ze ook op na gebruik in het veld!

Voor het volgende seizoen zijn er plannen om de senioren doelen op beide velden te gaan verbeteren danwel te gaan vervangen. Zo zal de accommodatie ook voor het seizoen 2014-2015 weer hockeyveilig gebruikt kunnen gaan worden.
Mocht je toch tegen problemen met materialen of de accommodatie aanlopen, chroom dan niet en benader hier één van de bestuursleden voor en praat erover. Hoe meer wij vanuit de club vernemen, hoe beter we er op kunnen anticiperen en het voor elkaar kunnen maken.

Namens het gehele bestuur wens ik iedereen een prettig hockeyseizoen toe.
Ton de Kroon, bestuurslid Accommodatie en Materialen