header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Specials - Sponsor voor het hockeylicht

25-3-2014  | Wat is Nick van Driel - uw ambachtelijke schilder?
Nick is een schilder die zijn vak verstaat, maar het menselijk aspect en de omgang met de mensen waarvoor hij werkt heel belangrijk vindt. Een belangrijk punt is dat hij het ambachtelijke nog hoog in het vaandel heeft staan, oftewel gewoon met de kwast in de handen vakwerk wil leveren. Het schildersvak heeft Nick van zijn vader geleerd.Waarom ben je sponsor geworden van HC Berlicum?
Ten eerste omdat mijn dochter Hinde lid is van HC Berlicum en ik als vrijwilliger regelmatig achter de bar in het clubhuis van onze mooie club ben te vinden. Ik werd benaderd om de binnenzijde van het clubhuis eens onder handen te nemen en daar is een sponsorovereenkomst uit voortgekomen.

Wat sponsor je en wat hoop je daarmee te bereiken?
Ik sponsor het onderhoud van de schilderswerkzaamheden in en rondom het clubhuis, zodat alles er het hele seizoen spik en span uitziet. Uiteraard wil ik daarmee bereiken dat mijn naamsbekendheid groter wordt in Berlicum en omgeving.

Wat zijn je toekomstplannen met Nick van Driel - uw ambachtelijke schilder?
Het allerbelangrijkste vind ik dat ik iedere dag met veel plezier mijn werk kan uitvoeren. Het liefst blijf ik zelfstandige zonder personeel. Uiteraard is voldoende werk daarbij heel belangrijk. Door middel van mijn goede service en mijn vakbekwame advies hoop ik dat ik dit mooie werk nog vele jaren met veel plezier mag blijven doen.

Speel je zelf bij onze mooie club, zo ja, vanaf wanneer en hoe is je hockeycarrière
verlopen?

Ik hockey zelf niet, maar sta graag langs de lijn om mijn dochter en haar team aan te moedigen. Hockeyambities heb ik niet.

Vervul je binnen onze club nog meer rollen?
Ja, ik ben bij de wat grotere evenementen of op Hockey Sundays regelmatig achter de bar te vinden. Dit doe ik eveneens met heel veel plezier!