header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

GROTE CLUBACTIE!!!

28-9-2011  | 

Elk jaar is in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar doet Hockeyclub Berlicum ook mee, want het is een prima manier om extra inkomsten voor de club te krijgen. Van elk verkocht lot a € 3,- gaat er € 2,40 rechtstreeks de clubkas in. Dat is toch mooi meegenomen. Zeker ook met het gegeven dat de gemeente steeds minder sportsubsidie beschikbaar stelt. Officieel is de verkoop al gestart, maar we kunnen nog steeds meedoen en tot uiterlijk 28 oktober de loten verkopen.  De trekking van de Grote Clubactie is op 24 november 2011.

 


Hockeyclub Berlicum heeft ervoor gekozen om de loten contant te verkopen.

Wij zijn van mening dat al onze jeugdleden van de C t/m de F-teams een bijdrage kunnen leveren. Ieder lid krijgt zaterdag 1 oktober 5 loten om te verkopen en een brief waarin precies staat hoe het allemaal werkt. Deze worden uitgereikt via je coach op het sportpark. Ook voor de uitspelende teams.


Uiteraard ben je vrij om er meer te verkopen. Hoe meer, hoe beter! Om de verkoop te stimuleren ontvangt het team en diegene die de meeste loten heeft verkocht een leuke verrassing van Hockeyclub Berlicum.


De opbrengst van de loten kun je zaterdag 8 oktober, zaterdag 5 november en zaterdag 19 november van 09.00 tot 13.00 uur inleveren bij de coördinator van de Grote Clubactie in het clubhuis van Hockeyclub Berlicum. Ook kun je daar terecht voor al je vragen.

 


Ook onze senioren kunnen een steentje bijdragen. In het clubhuis komt een lotenbus te staan.Er liggen actieviltjes waar je op de achterzijde  je gegevens en het aantal loten kunt invullen. Je geeft daarmee een éénmalige machtiging af. Daarna deponeer je het actieviltje in de daarvoor bestemde lotenbus. En als nu ook alle leden van de A- en B teams zo’n viltje invullen, dan gaat deze actie een groot succes worden.

 


Mocht je nog vragen hebben, dan mag je mij altijd bellen!

Ik reken op jullie steun en inzet!

 


Mireille Jetten


Clubcoördinator Grote Clubactie


Telefoon 06-20360635