header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Open selectietrainingen komen er weer aan

27-4-2014  | Met de mei vakantie in het verschiet, zijn wij binnen de TC alweer driftig bezig met de voorbereidingen voor het aankomende seizoen. Elk jaar weer een uitdaging om kinderen in te delen, met vriendjes/vriendinnetjes, leeftijdsgenoten en/of op een gelijkwaardig niveau. Dit alles om te zorgen dat ieder kind met plezier kan en blijft hockeyen binnen onze mooie club, waarin recreatief en prestatief hockey hand in hand gaan.

Zoals eerder aangekondigd is onze doelstelling binnen het jeugdplan om verder te gaan op de ingeslagen weg bij E8 en D-teams en dit uit te breiden over de hele jeugdlijn. In het verlengde hiervan zullen in de week van 2-6 juni open-selectietrainingen worden georganiseerd voor de navolgende teams: MD1, MD2, MC1, MC2, MB1, MA1, JD1, JC1, JB1 en JA1. Trainers & coaches van de beoogde teams waaruit deze teams worden samengesteld worden separaat geïnformeerd over exacte invulling, data, tijdstippen en voorbereidingen.

Daarnaast willen wij kinderen, die graag willen of denken kans te maken op, uitnodigen zich vóór 21 mei aan te melden via de eigen trainer of coach. Als TC sturen wij aan op bekendmaking van (voorlopige) teamindelingen half juni.

Voor eventuele vragen kunt u zich natuurlijk wenden tot de TC: [email protected]