header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

Oproep namens Heren 1

28-4-2014  | El Clásico…, De Derby…., er zijn verschillende manieren om onze wedstrijd tegen Rosmalen van aankomende zondag 4 mei te noemen, maar zeker is dat wij er al heel wat weken naar toe leven. Ondanks dat onze laatst gespeelde wedstrijd in een verlies is geëindigd, zijn wij bezig met een zeer sterke reeks en zijn we erg gegroeid gedurende het seizoen. Wij willen jullie, onze trouwe supporters, dan ook bedanken voor alle steun langs de lijn.

Rosmalen staat op dit moment verdiend eerste en hebben een sterk team. Desondanks ging de uitwedstrijd lang gelijk op en was Rosmalen uiteindelijk de gelukkige met 3 punten. Wij zien onszelf dan ook verre van kansloos en gaan zondag vol voor de winst om dit recht te zetten. Daarvoor kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Graag nodigen wij jullie van harte uit om ons aankomende zondag om 14:45 aan te moedigen naar de overwinning. Zoals het hoort bij een derby verwachten wij veel spanning, strijd, passie en spektakel.

Tot zondag!

Heren 1