header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de bestuurstafel

1-5-2014  | De laatste competitie wedstrijden voor het seizoen 2013 / 2014 zijn in zicht. Een seizoen met weer fantastische hoogtepunten en met het WK Hockey in Den Haag nog in het vooruitzicht. Verder staan nog de Minislotdag en de vrijwilligersbijeenkomst op het programma voor dit seizoen en natuurlijk de Happy Hockey Sunday’s en de huldigingen van de kampioenen!
 
Afgelopen weken zijn er enkele berichten binnen gekomen van andere clubs uit de omgeving en vanuit de bond waaruit blijkt dat enkele personen binnen onze vereniging zich niet sportief gedragen hebben zowel binnen als buiten de lijn. Dit heeft in sommige gevallen tot financiële consequenties geleid. Laten we als HC Berlicum het goede voorbeeld geven (zie positief coachen en de Clubregels), niet alleen op onze club maar ook als we gast zijn bij andere verenigingen.  
 
Ter voorbereiding van het seizoen 2014 /2015 zijn al diverse commissies druk bezig. Een daarvan is de Technische Commissie. Tijdens deze voorbereidingen zijn reeds diverse besluiten genomen die al met alle betrokkenen zijn gecommuniceerd tijdens de bijeenkomsten die dit seizoen door de T.C. zijn georganiseerd. Er is ook grondig gekeken naar de doorstroming vanuit de junioren naar de senioren.

Rest mij nog iedereen veel succes toe te wensen met de laatste wedstrijden van dit seizoen.
 
Rien Van Rosmalen
Voorzitter HC Berlicum