header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Specials: Sponsor voor het hockeylicht

1-5-2014  | Wat is PPSolutions? (Professional Project Solutions)
Tijdens grootschalige sportevenementen ontwerpen en bouwen wij sfeervolle en aantrekkelijke vipdorpen voor het bedrijfsleven en grote Promodorpen voor het Publiek. Zo is PPSolutions al jaren hofleverancier van het internationale grastennistoernooi in Rosmalen (TopShelf Open), het Internationale springpaarden concours in ’s -Hertogenbosch (Indoor Brabant Nederland) en vele internationale Hockeytoernooien. Wij verzorgen dit jaar bij het WK Hockey in Den Haag de bouw van een "Business Village” waar dagelijks zo’n drie tot vierduizend VIP gasten worden ontvangen.Ook bouwen wij een groot "HockeyHouse" waar dagelijks 2000 jongelui kunnen feesten op de klanken van bekende DJ’s en artiesten. Voor de wat „oudere’ bezoekers wordt een "Music Lounge" gemaakt met wat rustigere muziek en een mooi publieksrestaurant voor 180 personen. La Place bouwt barren en een restaurant waar dagelijks 12.000 gasten kunnen eten en drinken. Uiteraard kun je niet bij het WK zijn geweest zonder te hebben gewinkeld. Er is plaats voor een kleine 60 winkels waar allerlei "life style" en hockeyprodukten te koop zijn. Ik vind het heel leuk dat wij de promostand bouwen van onze clubgenoot, Rein van Lith, die aanwezig is met zijn Indian Maharadja hockeysticks.Waarom ben je sponsor geworden van HC Berlicum?
Ik ben sponsor geworden omdat mijn dochters, Emma en Sophie, hockeyen in Berlicum. Mijn bedrijf is al jaren verbonden met de Hockeysport in Nederland. Er zijn veel vrijwilligers actief binnen hockeyclub Berlicum die van onschatbare waarde zijn en hun bijdrage leveren door zich geheel belangeloos in te zetten. Het minste wat je kunt doen wanneer je hockeyvader bent met een hockeysport gerelateerd bedrijf, is zo af en toe te sponsoren.

Wat sponsor je en wat hoop je daarmee te bereiken?
Ik sponsor een bord, een trainingspak, een uitje, of een stukje tent als er een feestje is. Het maakt niet zoveel uit wat het is. Wij hebben geen commercieel doel met de sponsoring. Het is meer sociaal gericht en onze hele kleine bijdragen worden gebruikt bij kleine sociale evenementen bij de club of van een team.

Hockey je zelf, zo ja, hoe is je hockey carrière verlopen?
Zelf ben ik een fervent hockeyer, alhoewel het de laatste tijd wat minder is door een blessure in mijn schouder. Ik ben begonnen in Alphen aan den Rijn toen ik een jaar of 10 was. Op het veld liepen doordeweeks de koeien en op zaterdag werden er kalklijnen getrokken, doelen op het veld gezet en daar gingen "wei” letterlijk en figuurlijk de wei in! Na allerlei omzwervingen ben ik een kleine 20 jaar geleden bij HC Den Bosch terechtgekomen, waar ik nog altijd lid ben. Wellicht ben ik volgend jaar lid van HC Berlicum, want Frank Timmermans is druk bezig een veteranenteam, dat op zondag om 11 uur zijn wedstrijden gaat spelen, op te zetten. Mocht je interesse hebben om op zondag gezellig een balletje te slaan; aarzel niet en schrijf je in.

Vervul je binnen onze club nog meer rollen?
Ik ben begonnen als trainer/coach bij de F-jes, sinds jaar en dag coach ik samen met Mark Vorstenbosch meisjes B1. Mark doet het administratieve, trainings en coachwerk en ik het zeer belangrijke „Mark langs de lijn onder controle houden” werk! Het is altijd leuk geweest dit te doen, de meisjes zien groeien van kleine schuchtere kindjes tot grote, mooie, stoere meiden! Een „bijbaan” die ik iedereen kan aanraden!