header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Evenementenoverzicht

16-5-2014  | Het seizoen loopt al weer ten einde maar er zijn nog diverse leuke, sportieve en gezellige evenementen georganiseerd. Schrijf de volgende data maar in je agenda! 
 
18 mei Happy Hockey Sunday
Dit is de laatste zondag van het seizoen dat alle senioren thuis spelen. Het belooft een mooie, zonnige en sportieve dag te worden. DJ Thijs is gevraagd om deze middag te voorzien van de nodige beats.

24 mei Huldiging Kampioenen
Op deze dag spelen de junioren en mini's hun laatste competitiewedstrijd. Dan weten we ook wie er allemaal kampioen zijn geworden. De kampioenen worden vanaf 15.00 gehuldigd. Bij deze worden alle kampioenen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's enz. uitgenodigd om bij deze huldiging aanwezig te zijn. Om 16.00 zal de beslissende hockeythriller worden gespeeld tussen Berlicum MD4 en Dommel MD3!

30 en 31 mei Hockeykamp
Op deze dagen zal het eerste 2-daagse hockeykamp plaatsvinden. Ruim 90 kinderen zullen deelnemen aan dit sportieve spektakel. Onder leiding van professionele trainers van GoGrip zullen de skills van de kinderen flink worden bijgeschaafd.

13 juni Vrijwilligersavond
Tijdens deze avond zullen alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet afgelopen seizoen. Het belooft een gezellige Hollandse avond te worden met als een van de hoogtepunten de voetbalwedstrijd Spanje - Nederland.

14 juni Minislotdag
Op deze dag zullen ongeveer 20 meiden F-teams bij HC Berlicum een onvergetelijke sportieve en gezellige minislotdag beleven.

28 juni Zomerfeest
Dit seizoen zal worden afgesloten met een knallend Zomerfeest. Alle senioren en ouders van junioren worden uitgenodigd voor dit spetterende eindfeest! De benen kunnen nog even lekker los op de dansvloer voordat iedereen begint aan een welverdiende zomerstop.