header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight - J6E1

3-6-2014  | 
Ons team, jongens J6E1, bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste jongens die elke week met veel plezier hockeyen.  Om ons kleine team te versterken, mogen we regelmatig spelers van de J8E2 lenen. Top!  De jongens raken steeds beter op elkaar ingespeeld. De laatste weken spelen ze ijzersterk en winnen ze van teams waarvan ze eerder hebben verloren. Jammer dat het seizoen nu afgelopen is. 

Ons sterrenteam bestaat uit:
Teun Blokhuis: is onze reus en spelverdeler. Teun is net 8 geworden, maar hij is zo groot als 10 jarige. Teun is technisch en fysiek erg sterk, en daarbij houdt hij ook nog het overzicht in het veld. Afgelopen zaterdag flatste hij zo hard op goal dat de keeper met bal en al in het goal vloog ☺. 
Jasper Mol: is onze nestor en de rots in de achterhoede. Jasper is fanatiek en er zijn maar weinig tegenstanders die langs hem kunnen komen. Forehand of backhand het maakt Jasper niets uit. 
Stijn de Bruijn: is de grappenmaker van ons  team. Stijn heeft altijd wel een mopje te vertellen. Tikkertje is Stijn’s favoriete onderdeel tijdens de trainingen. Probeer hem maar eens te pakken. Pijlsnel kan hij zijn.  Ook in het veld is hij super snel. 
Daan van Rhienen: is dit jaar begonnen in ons team.  Hij wordt steeds beter en  is breed inzetbaar. Daan is een allrounder:  hij  kan zowel voor als achterin spelen. Zijn voorkeur gaat meestal wel uit naar voren.
Olivier Verberg: helemaal overgekomen uit Thailand om bij de J6E1 te spelen. Olivier is dit jaar ook begonnen bij ons team en pakt het steeds beter op. Volgend jaar is hij niet meer te stoppen. Dus tegenstanders pas maar op. Jullie zijn gewaarschuwd. 
Bram Bollen: onze jongste telg met z’n 7 jaar (hoort eigenlijk nog in de F te spelen). Bram is onze spits hij scoort elke wedstrijd een aantal goals. Bram is technisch sterk en snel aan de bal. Verder is hij super fanatiek en oefent veel thuis met z’n voetballende vriendjes. 
Om de beurt keepen de meeste kinderen, dit vinden ze ook erg leuk. Keepen kunnen ze allemaal even goed. Met het keepen maken we vaak het verschil met de tegenstanders. Welke over het algemeen toch wat banger zijn dan onze stoere jongens. 
Kortom een top team dat met veel plezier hockeyt maar winnen ook zeker wel belangrijk vindt.