header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de Bestuurstafel

3-6-2014  | 
Het seizoen 2014 / 2014 zit er al weer bijna op. We kunnen terug kijken op een mooi en vooral sportief jaar. Zowel na de herfstcompetitie als na de lentecompetitie hebben we weer veel teams mogen huldigen met hun kampioenschap. 

Verder is er hard gewerkt om het jeugdplan verder vorm te geven en uit te rollen binnen de hockeyclub. Met als resultaat een aantal coachbijeenkomsten waarin coaches de kneepjes van het vak kregen bijgeleerd, een goed opgezette selectieprocedure en hebben een aantal ouders c.q. vrijwilligers een trainersopleiding gevolgd.

Ook onze accommodatie ligt er goed bij. Het terras heeft een mooie facelift gekregen. Er is geïnvesteerd in nieuwe minigoaltjes, uitbreiding van lockers en in (nog) beter materieel.

We hebben ook weer veel nieuw leden kunnen verwelkomen en zitten wat betreft veldbezetting helaas tegen onze maximale capaciteit aan. Er wordt druk overlegd met gemeente en omringende clubs om de veldcapaciteit uit te breiden.

Ten slotte zijn er weer veel mooie iniatieven en evenementen geweest zoals bijvoorbeeld het 2-daagse hockeykamp. Dit is een onvergetelijke ervaring geweest voor een groot deel van onze jeugdspelers. 

Je kunt dus wel stellen dat HC Berlicum bruist. Dit alles willen we volgend jaar in ieder geval evenaren en waar mogelijk nog verder verbeteren.  

Na jaren van geen verhoging van de contributie hebben we als bestuur besloten de contributie dit jaar iets te verhogen. De contributie voor het seizoen 2014 / 2015 is als volgt:

Senioren: € 215,00
Junioren A & B: € 165,00
Junioren C & D: € 155,00
Junioren E & F: € 115,00
Trainende mini’s: € 17,50 (per 1/3 deel seizoen)
Trimhockey: € 115,00
Trainende leden: € 105,00
Niet spelende leden: € 50,00
Gezinscontributie (max.): € 650,00
Op naar een mooi en sportief nieuw seizoen!

Yvette de Zwart
Penningmeester HC Berlicum