header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Special: Babyboom bij Heren 2

3-6-2014  | 
Het is een aantal mensen binnen de Hockeyclub opgevallen dat de laatste maanden een ware babygolf is ontstaan bij Heren 2. Hoe komt dat zo ineens en gaan al deze jongens en meisjes straks ook lid worden van de club? We krijgen de antwoorden op al onze vragen van hun coach, Floor van Hees, die zelf ook net een dochter heeft gekregen.

Dat zijn een heleboel kinderen op de foto, hoeveel hebben jullie er eigenlijk samen? En zo te zien ook heel wat dochters?
In het totaal hebben we 22 kinderen en het overgrote deel bestaat uit meiden. Het toekomstige dames 1 is er dus al!

De laatste tijd zijn er een flink aantal bij gekomen, hoe komt dat zo?
Ik denk dat het mysterie van de vele geboortes van de laatste tijd te verklaren is door nader onderzoek te doen naar het bier wat geschonken wordt op de Hockeyclub…
Het is inderdaad leuk om te zien dat er zoveel kinderen achter elkaar geboren worden. Wat er meer te maken heeft is denk ik het feit dat we als team voor het grootste deel al vanaf de jeugd bij elkaar spelen en dat we van ongeveer dezelfde leeftijd zijn. Een paar uitzonderingen daargelaten. Op een gegeven moment komt de kinderwens om de hoek kijken en tot nu toe hebben we allemaal het geluk dat we een hele berg gezonde kinderen hebben gekregen.

Gaan al die kinderen straks ook hockeyen?
Natuurlijk gaan ze allemaal hockeyen!! Ze hebben net allemaal een eerste stick gekregen!
Ik hoop wel dat alle kinderen willen gaan hockeyen, ik ga het bij mijn dochter wel een beetje stimuleren…, maar als ze het echt niet wil, dan kijken we verder.

En als laatste: wat maakt spelen bij Heren 2 zo leuk?
Heren II is zo leuk om wat ik eerder zei. Voor het grootste deel spelen we al vanaf de jeugd samen en we kennen elkaar goed. De anderen draaien ook al weer een hele tijd mee en het team is gewoon een hechte vriendengroep.
Ook buiten het  hockeyen om zien de meesten elkaar. Daarnaast spelen we op een leuk niveau, reserve eerste klasse, dus kunnen we onze energie goed kwijt op het veld. En na de training en de wedstrijd drinken we graag een borrel met elkaar en wordt er over het algemeen heel veel gelachen.