header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Special: Hockeykamp 2014

3-6-2014  | Dit jaar werd voor het eerst in de geschiedenis van HCB een hockeykamp georganiseerd. Een kleine 100 jongens en meisjes van de C, D en E8 teams hadden zich aangemeld voor twee dagen gezelligheid en training in hockey vaardigheden. Het prachtige weer en de uitstekend verzorgde trainingen van GoGrip zorgden voor een paar onvergetelijke dagen.

Op Hemelvaartsdag werden de tenten opgezet. De jongere kinderen stonden netjes vooraan bij de leiding maar de oudere hockeyers hadden verdacht ver weg op het veld een plekje gezocht;-) De eerste dag werd iedereen verwacht om 9 uur. Vanaf 10 uur werden de kinderen volop aan het werk gezet. Tijdens de lunch werden heel wat boterhammen weg gewerkt (met hagelslag, dat dan weer wel). Ook in de middag werd er hard gewerkt zodat 's avond de spaghetti er weer goed in ging. Het clubhuis werd in de avond omgebouwd tot discotheek maar de meeste jongens en meiden bleven tot laat in de avond heerlijk buiten spelen vanwege het prachtige weer.

Na een korte nacht werd in alle vroegte (6.30 uur!!) alweer de hockeystick opgepakt. Een aantal uurtjes later begon de vermoeidheid toch wel op te spelen en kon worden genoten van een spectaculaire vogelshow. Na nog een aantal wedstrijdjes was bij de meeste kinderen de energie wel op en werd alles opgeruimd en ging iedereen na een paar geslaagde dagen naar huis. 

Voor de foto's van het hockeykamp klik hier.

Groeten en tot volgend jaar!
Natasja Steenbergen, Mireille Jetten en Odette Marechal