header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Evenementenoverzicht

9-6-2014  | 
Allereerste een rectificatie!
De vrijwilligersavond zal niet plaatsvinden op 13 juni zoals in de laatste nieuwsbrief stond vermeld. Het nieuwe seizoen zal worden geopend met de vrijwilligersavond. De exacte datum volgt zo spoedig mogelijk. 

Verder kunnen de volgende data nog in de agenda worden genoteerd!

10 en 11 juni Inname keeperspullen en trainingsballen
Op dinsdag 10 en woensdag 11 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur kunnen / moeten de keeperspullen, trainingsballen, tassen en trainingshesjes worden ingeleverd in het clubhuis van HC Berlicum. De trainers die donderdag en vrijdag nog trainen kunnen hun ballen en hesjes inleveren op dinsdag 17 juni van 19.00 tot 20.00 uur.

14 juni Minislotdag
Op deze dag zullen ongeveer 20 meiden F-teams bij HC Berlicum een onvergetelijke sportieve en gezellige minislotdag beleven.

27 juni Zomerfeest
Het seizoen zal worden afgesloten met een knallend Zomerfeest. Alle leden en ouders van leden worden uitgenodigd voor dit spetterende eindfeest! De benen kunnen nog even lekker los op de dansvloer voordat iedereen begint aan een welverdiende zomerstop.

5 juli Let’s Roll
Alle jeugdteams van het komende seizoen worden met hun ouders uitgenodigd om op 5 juli op de club aanwezig te zijn. Terwijl de jeugdteams het veld op gaan voor allerlei hockeyactiviteiten en een teamfoto, verdelen de ouders in het clubhuis de rollen rondom de teams en de overige vrijwilligerstaken.