header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

GROTE CLUBACTIE – ALL WE NEED IS MONEY

5-10-2011  | 

Zaterdag 1 oktober is de Grote Clubactie voor Hockeyclub Berlicum vol van start gegaan. Het laatste team heeft afgelopen maandag tijdens de training hun loten uitgereikt gekregen.

Diverse verhalen zijn mij zaterdag ter oren gekomen. Hele enthousiaste teams die gaan voor de hoogst haalbare verkoop van de loten, maar ook opmerkingen dat er al zoveel acties de afgelopen weken in Berlicum zijn rondgegaan. Denk aan Jantje Beton en de Kinderpostzegels. Ik ben me er terdege van bewust dat dat waar is. Ik heb dat inmiddels ook bij de Grote Clubactie neergelegd, dat het wellicht een optie is om dergelijke landelijke acties meer te gaan spreiden, zodat kinderen niet 3 keer in de maand langs de deuren hoeven.

Wat we natuurlijk niet uit het oog mogen verliezen is dat de opbrengst van de Grote Clubactie voor 80% ten goede komt aan onze eigen hockeyclub. En dat is heel veel!

Ik hoop dan ook dat ieder lid zijn uiterste best gaat doen om de 5 loten die ze hebben gekregen ook daadwerkelijk te verkopen. Zoals ook aangegeven in de brief die iedereen heeft ontvangen, k an de opbrengst as zaterdag 8 oktober tussen 09.00 en 13.00 bij mij ingeleverd worden in het clubhuis van Hockeyclub Berlicum.

Ik wens jullie nog heel veel succes met het verkopen van de loten en hoop jullie as zaterdag allemaal te zien in het clubhuis.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je mij altijd bellen!

Mireille Jetten

Clubcoördinator Grote Clubactie

Telefoon 06-20360635