header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Let's Roll 30 augustus

20-8-2014  | 

Op zaterdag 30 augustus a.s. is het dan zover. Wij, HC Berlicum, gaan dan onze eerste Let’s Roll beleven. Deze dag staat in het kader van nader kennis maken met de nieuwe teams en de werving van nieuwe vrijwilligers. Tevens hebben we nog een speciale activiteit, namelijk het officieel in gebruik nemen van onze nieuwe WK-doelen.

 

Zoals u weet zijn we een actieve vereniging met veel vrijwilligers, maar komen we nog steeds op diverse plaatsen "handen” tekort.

Samenbrengen van vrijwilligers op de club

Let's Roll brengt vraag en aanbod van vrijwilligers binnen onze club samen. Het uitgangspunt is dat veel mensen wel willen helpen, maar niet altijd weten wat er zoal te doen is. Door dat duidelijk te maken en de mensen op de club samen te brengen, kan een enorm potentieel vrijwilligers worden vrijgemaakt.

 

Om welke vrijwilligerstaken gaat het?

Met Let’s Roll werft onze club zowel mensen die zich structureel voor de vereniging inzetten als mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Dat varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, het organiseren van activiteiten, commissiewerk, het verzorgen van communicatie tot het klussen in en rond het clubhuis.

 

Terwijl de jeugdteams op de foto worden gezet, verdelen de ouders in het clubhuis de rollen rondom de teams en de overige vrijwilligerstaken. Vervolgens vullen de ouders de taken in op het teamformulier dat wordt ingeleverd bij een lijncoördinator of bestuurslid.

Het programma voor de teams ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur Ontvangst ouders en kinderen van E6 en F minioren
11.00 – 12.00 uur Ontvangst ouders en kinderen van E8 en D elftallen
12.15 – 13.15 uur Ontvangst ouders en kinderen van A, B en C jeugd

Om 12 uur worden onze nieuwe WK-doelen officieel in gebruik genomen. Zorg dat je daar bij bent en mis het niet!

 

Als bestuur verwachten wij alle jeugdteams en minimaal één van hun ouders op deze bijeenkomst te verwelkomen en kijken er naar uit om u in grote getale met uw kind(eren) te ontvangen op 30 augustus a.s.!

 

Vele handen maken licht werk en samen staan we sterk. We gaan er met z’n allen een fantastisch seizoen 2014/2015 van maken.

Bestuur HC Berlicum