header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

EJP Kabouterhockey/Funkey

28-8-2014  | 

In september gaat de Janneke Schopman Hockeyschool van start met het EJP Kabouterhockey/Funkey. De eerste editie bestaat uit 8 trainingen (8 weken)


Wat is het EJP Kabouterhockey/Funkey?EJP kabouterhockey/Funkey is voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar om ze spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Een mooie manier voor jonge kinderen om in teamverband te leren sporten. 

Het EJP Kabouterhockey/Funkey is voor iedereen, je hoeft dus géén lid te zijn van Hockeyclub Berlicum! In het begin zal er af en toe gebruik gemaakt gaan worden van hockeysticks. Spel en beweging aangepast op het ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep en samen plezier maken staan tijdens de trainingen centraal. EJP Kabouterhockey én Funkey

Door de overeenkomsten in de doelstellingen van HockeyWerkt.nl en de KNHB is er besloten om het Funkey en het EJP Kabouterhockey op elkaar aan te laten sluiten. Zo ontstaat er een nog vollediger pakket voor de allerkleinsten. Dit betekent dat kinderen die zich voor het eerst inschrijven bij ons én tussen de 3,5 en 4,5 jaar zijn eerst Funkey trainingen zullen krijgen.


Bij een tweede inschrijving en/of kinderen in de leeftijdscategorie 4,5 tot 6 jaar krijgen EJP Kabouterhockey trainingen.


Startdatum: vrijdag 26 september 2014

Laatste training: vrijdag 21 november 2014

Tijdstip: 15.30 uur – 16.30 uur

Kosten: 80 euro (inclusief shirt)
Inschrijven: http://www.hockeywerkt.nl/hockeyschool/ejp-kabouterhockey-funkey/hc-berlicum/

Meer informatie via hockeywerkt.nl