header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight - MD3

17-9-2014  | 

Meisjes D3 weer klaar voor de competitie!


Na een zomer vol looptrainingen, bootcamps, mentale coachingsgesprekken en intervaltrainingen zijn de meisjes van D3 weer klaar voor het nieuwe seizoen. Gestoken in nieuwe pakken, gesponsord door bedrijven van de ouders, zullen ze dit jaar de velden bestormen in Oss, Gestel, Den Bosch en nog vele andere plaatsen. Met als doel: de platte kar aan het einde van het seizoen!


Meisjes D3 is een hard werkend, sportief en gezellig team dat voor het grootste gedeelte voortkomt uit het Meisjes D5 van vorig jaar. In de vorige competities werden ze drie keer derde: in de herfstcompetitie, de zaalcompetitie en de lentecompetitie.


Na een leerzame oefenwedstrijd tegen Den Bosch Meisjes D4 volgde een overtuigende start in Zaltbommel. Hiermee werd aan het vertrouwen voor de rest van het seizoen een flinke boost gegeven. Vanaf de eerste tot de laatste minuut bleven de dames gaan. Aanval na aanval rolde af op het doel van Bommelerwaard. Links, rechts, voor en achter werkten mee om uiteindelijk met een dik verdiende 0-10 voldaan van het veld te stappen.


Als de rest van het seizoen verloopt als de eerste wedstrijd dan wordt het een fantastisch seizoen!