header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight - JC2

1-9-2014  | 
JC2 is een erg gezellig team en soms is het zo gezellig dat ze alles om zich heen vergeten. Elke wedstrijd proberen de jongens met plezier te spelen! De heren blinken uit in steeds een tweede plek in de poule, nooit erop of eronder (tot nu toe..). Bij verlies zeggen ze: "we hebben ons best gedaan en weer veel geleerd”. Winnen ze dan zijn het ook terecht de stoerste mannen van het veld. 
Spelers aan het woord:

Bodil zijn favoriete plek is in de spits, maar op linksvoor slaat hij de bal ook graag in het doel. Je herkent hem aan zijn korte beentjes die hard kunnen rennen en niet te vergeten de zwarte band om zijn wapperende haren.

Jos vind je overal op het veld. Voor, midden en in de goal! Keepen daar is hij goed in, maar hij wil zo nu en dan ook als veldspeler lekker rennen. Je hoort hem goed tijdens de wedstrijd, wanneer hij  fanatiek tips geeft aan de rest. 

Jibbe zijn favoriete plek is rechtsachter, omdat hij links is. Hij vindt het leuk om te verdedigen en de ballen uit het net te houden.

Casper ziet dit team vooral als een team dat voor de lol speelt en waar ze goede vrienden van elkaar zijn die met veel plezier met elkaar een wedstrijd spelen. Wij knokken altijd door tot het laatste moment!

Nick speelt het liefst als middenvelder, zeker als  hij de bal direct naar de aanvallers kan spelen.
Jasper zijn favoriete plek is laatste man, maar rechts of links achter vindt hij ook niet erg. Hij hoopt dat dit team nog lang bij elkaar blijft.

Wessel speelt bijna altijd voorin, vaak met Bodil. Dat is grappig om te zien, want hij is een beetje groter dan hem. Of hij nu zelf scoort of iemand een pass geef zodat hij kan scoren dat maakt hem niet uit. Als we maar winnen en lol hebben.
Dirk-Jan werd als nieuwste, jongste en tevens kleinste aanwinst van JC2 meteen opgenomen in het team. Hoewel hij nog veel moet leren, vindt hij het hartstikke leuk om met de jongens te trainen en mee te spelen in de competitie. Het liefst speelt hij links voor en hij heeft van daaruit zelfs al 2 doelpunten gescoord. 

Volgens Martijn en Bart Jan bestaat het team uit lol en hockey. De meeste uit ons team hockeyen al sinds hun 6e bij elkaar. Wij noemen ons team een vrienden team. Bij ons gaat het niet om klasse, maar winnen is ook belangrijk. We gaan er altijd 100% voor!