header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de Bestuurstafel

1-10-2014  | 
Het seizoen 2014/2015 is alweer vol in gang. Niet alleen op de velden, maar ook achter de schermen is iedereen druk bezig om allerlei voorbereidingen en regelingen te treffen. Ook dit seizoen hebben we weer veel nieuwe leden erbij gekregen, maar we merken dat we steeds vaker niet iedereen direct kennis kunnen laten maken met het hockeyen. Vandaar dat we nog druk bezig zijn met de gemeente en omliggende verenigingen om extra veldcapaciteit te creëren. 
Naast nieuwe leden, hebben we ook veel nieuwe vrijwilligers vol enthousiasme aan de slag zien gaan. Uiteraard blijft er nog genoeg over om te doen, dus aarzel niet, neem gerust contact op met de verschillende commissies en geef aan wat jij wil en kan betekenen. 
De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest, en nog steeds bezig, om het imago van de club op te pimpen. Dit doen we door wijzigingen aan het terras en clubhuis aan te brengen, maar ook willen we toegankelijker zijn en met de moderne tijd mee gaan. Vandaar dat we op dit moment druk bezig zijn om te kijken hoe we een gezondere sportkantine kunnen realiseren en of we gebruik kunnen gaan maken van cashless betalen. 
Na 1 á 2 weken rust in de competitie zijn wij weer fris om er tegen aan te gaan tot de rest van de winterstop!

Namens het bestuur,
Steffie van Dijk

Bestuurslid Horecazaken